Nyheter

Blir Arken Zoo

Vi kommer under våren 2018 att bli Arken Zoo. Det gäller både butiken i Limhamn och på Mobilia, Mobilia kommer skyltas om först. Det kommer innebära att denna hemsidan kommer avvecklas under våren. Vi hänvisar tillsvidare på mail tasso@telia.com eller telefon 040-80750

Nya öppettider på Mobilia!

Du har väl inte missat att vi från och med 1 januari 2017 har ändrade öppettider på Mobilia?
Nu stänger vi 18.00 på lördag och söndag
Vardagar 10-20
Helger 10-18
>> Se avvikande öppettider under året här

 Färskfoder från MUSH på mobilia!

Nu har vi äntligen fått in det efterlängtade MUSH-fodret till både hund och katt! Stort urval av kvalitetsfoder till smarriga priser!
Välkomna in!

mush

Kattens dag 26-27/11

Helgen den 26-27/11 är det dags för Kattens Dag igen. Vi har laddat butikerna med bra erbjudande! Kom in och titta på fina katter eller ge en gåva till de som jobbar för alla hemlösa katter. Passa på att fynda foder och kattsand till bra priser!
Mobilia
På lördagen kommer ”Kattkommando Syd” kl 10-16
På söndagen kommer ”Sydkatten” kl 11-17
Limhamn
”Lailas katthjälp” kommer finnas på plats i butiken kl 10-15 på lördagen.
På söndagen har vi extra öppet kl 13-18 och får besök av ”Min kattklubb”.
Varmt välkommen!

Representant från Lupus 15/10

Lördagen den 15 oktober kl 12-16 kommer Katarina från Lupus (www.lupus.se) till butiken på Mobilia. Hon har med sig bra erbjudande på nya schampo från Espree och nytt godis från FourFriends.
Passa på att ställa frågor om allt från FourFriends, Precept och Aptus till Selective gnagarfoder m.m.
Välkommen!

Nytt Godis från Four friends

Nu har Four Friends kommit med ett nytt naturligt godis till hund. Rena, torkade köttprodukter från Schweiz.

Sänkt pris på ProPlan

Purina ProPlan sänker sina priser på det flesta produkter i juni 2016.

 

Vi har fått in nya halsband och koppel från kampuni (www.kampuni.se).
De handtillverkas i Kenya för att ge utsatta människor en chans till arbete. Varje pärla är individuellt fastsatt, och alla produkter är vegetabiliskt garvade, utan gifter.

 

 

 

 

 

 

 

Nya selar

Nu har vi fått in ett nytt sortiment av selar till små hundar. I mjuk och skön mesh, med ett enkelt spänne på ryggen, lätta att ta på och av. Välkommen in och prova!

 

 

 

 

 

Kvitto är ett måste!

För att kunna byta, lämna tillbaka eller reklamera en vara måste kvittot kunna uppvisas. Detta enligt konsumentköplagen. Utan kvitto har vi tyvärr ingen möjlighet att hjälpa Dig. Kvittot är en värdehandling och enligt myndigheternas regler så får vi inte lov att göra något utan kvitto.
Vi vill även påminna om att vi inte kan lämna garanti på leksaker. De kan hålla från 1 sekund till 10 år, beroende på hunden.

Orolig mage?

Vi kan nu erbjuda FortiFlora som är ett probiotiskt komplement som hjälper till vid dålig mage, foderbyten o.s.v. En hel låda med 30 doser kostar 359:-. En påse kostar 15:-/st

Alla våra charkprodukter är svenska!

Vi köper in alla våra torkade charkprodukter tex. grisöron, från Zooprodukter i Simrishamn. De är svenska och garanterat salmonella fria.
Vid torkningen hettas de upp till så höga temperaturer att alla eventuella bakterier dör.
Godkänt av jordbruksverket.

Personliga namnbrickor

Nu har vi fått in en graveringsmaskin så vi kan göra personliga namnbrickor! Det finns flera olika sorter att välja på. Kom in och kika! På Limhamn går det bra att lägga en beställning så är den klar inom 2-3 dagar.

Våra akvarier

Observera att akvarierna stänger 19.30 på vardagar och 18.00 på helger. De dagar vi får leverans stänger vi hela dagen. Ring och kolla för säkerhets skull!