Hund

hund

Hos oss hittar du flera olika märken av premium helfoder till hundar.

Torrfoder:
Vi tillhandahåller Orijen, Acana, Royal Canin (även Royal Canin’s serie Breed speciellt för olika raser)Hill’s Science Plan, IAM’S, Purina Pro Plan, Eukanuba, Precept, Robur och Four Friends.

I butiken på Limhamn har vi Orijen, Acana, Royal Canin, Hill’s Science Plan, IAM’S, Purina Pro Plan, Eukanuba, Precept, Four Friends och Robur.

Av utrymmesskäl har vi inte möjlighet att ha hela sortimentet av alla märken hemma. Saknar du något foder så säg till personalen! Vi kan oftast beställa hem det som önskas.

Vi säljer också fryst färskfoder:
Mush (ej Limhamn), Sund Hundmat, Vom og Hundemat och Bravo. Vid köp av hel kartong Sund Hundmat lämnar vi 10% rabatt.

Tillskott
Svenska djurapoteket med olika preparat till ömma leder, problemmage, dålig aptit lågt immunförsvar mm. Kom in så berättar vi mer!

————————————————————————————-

I vårt sotiment ingår PROB-serien
Den fantastiska hud- och pälsvårdsserien från Ekholm Nordic;
pälsglans, balsamspray, aloeveraschampo, olja, PROB-schampo,
salva, creme, supercreme och tassalva.

————————————————————————————–

Har din hund problem med tårkanalerna och att det blir mörka fläckar? Då har vi Show Tec No More Tear Stains som hjälper överaktiva tårkanaler och även Espree Tear stain & spot remover till användning runt ögonen.

—————————————————————————————-

Vi har även ett stort sortiment av tuggben, leksaker och aktivering, godis, päls- och hudvård, mat- och vattenskålar/barer, koppel och halsband, fritidsartiklar och mycket mer.